آموزش مهاجرت | چند قدم اصلی مهاجرت که لازم است بدانید

به طور کلی برای مهاجرت، نیاز به برنامه ریزی دقیق و اصولی وجود دارد. هر شخصی که قصد مهاجرت دارد باید ابتدا دقیقا مشابه کاری را که یک وکیل مهاجرت انجام می‌دهد، برای مهاجرت خود برنامه ریزی و قدم به قدم کارهای لازم را انجام دهد. در این مقاله آموزش مهاجرت را برای شما توضیح دادیم و می خواهیم به شما چند قدم اصلی مهاجرت را شرح دهیم.

آیا مهاجرت بدون وکیل امکان پذیر است؟

در صورتی که هر شخصی اهل تحقیق و ریزبین باشد و نکات نوشته شده در این بلاگ را با دقت مطالعه کند می‌تواند برای پرونده مهاجرتی خود نقش مشاور یا وکیل را ایفا کند. بله! هر شخصی می‌تواند به تنهایی و بدون وکیل، برنامه مهاجرت خود را برنامه‌ریزی کند و طبق برنامه مهاجرتی مورد نظر خود به کشور مقصد خود مهاجرت کند.

چند قدم تا مهاجرت

اولین قدم برای مهاجرت این است که ارزیابی پرونده با صداقت کامل و در نظر گرفتن همه شرایط انجام شود. شخص بتواند یک هدف درست برای مهاجرت انتخاب کند. پرونده خود را بررسی کند و شرایط تحصیلی، کاری و مالی خود را به صورت کامل ارزیابی کند. هدف از مهاجرت، خیلی مهم تر از خود مهاجرت است. در صورتی که شخص هدف درستی داشته باشد هیچ چیز نمی‌تواند مانع کارش در این زمینه شود، بلکه در کارش موفق نیز خواهد شد.

قدم اول: ارزیابی پرونده؛ مهم ترین قدم در آموزش مهاجرت

در این مرحله متقاضی نیاز است که پرونده خود را کامل بررسی کند و تمام نکاتی را که ما در فرم ارزیابی مهاجرت از متقاضی می‌پرسیم توضیح دهد. شرایط سنی، شغلی، تحصیلی، تمکن مالی و… باید بررسی شود و در نتیجه شخص بتواند به پرونده خود نگاه کند و ببیند چه روش مهاجرتی را برای خود مناسب می‌داند.

قدم دوم: تصمیم گیری در خصوص برنامه و روش مهاجرتی

با توجه به اطلاعاتی که در مرحله قبل ارائه شد، متقاضی باید برای خود یک برنامه و روش مهاجرتی را انتخاب کند که با پرونده و شرایطی که دارد همخوانی داشته باشد. به طور کلی مشاورین مهاجرت عموم افراد علاقه مند به مهاجرت را در۴ گروه مهاجرتی اصلی تحصیلی، کاری، کارآفرینی و سرمایه گذاری طبقه بندی می کنند. این طبقه بندی ممکن است به صورت ۱۰۰% در همه پرونده ها دقیق نباشد، ولی در عموم پرونده ها صدق می کند.

به طور کلی افرادی که در گروه سنی ۲۰-۳۰ هستند و تازه فارغ‌التحصیل شده اند و علاقه مند به تحصیل هستند و به نوعی می‌شود گفت در تحصیل موفق هستند، بهترین انتخابی که میتوان داشته باشند مهاجرت تحصیلی است. برای کسب اطلاعات و توضیحات بیشتر راجع به شرایط مورد نیاز مثل زبان، رزومه تحصیلی و… مقاله مربوط به آموزش مهاجرت تحصیلی را مطالعه کنید.

افرادی که در گروه سنی ۲۵-۴۰ هستند و مجرد یا متاهل هستند و تحصیلات خوبی دارند و در شغل و حرفه خود دارای تخصصی مثال زدنی هستند و خودشان را در کارشان شخصی موفق می‌دانند، در گروه مهاجرت کاری قرار می‌گیرند. برای کسب اطلاعات و توضیحات بیشتر راجع به شرایط مورد نیاز مثل زبان و جاب آفر و… مقاله مربوط به آموزش مهاجرت کاری را مطالعه کنید.

همچنین افرادی که در گروه سنی ۴۵ به بالا هستند، عموما می بایست یا در گروه کارآفرینی قرار بگیرند که پیشتر توضیح داده شد و یا از طریق سرمایه گذاری در خرید املاک و یا خرید کسب و کار و ویزاهای بازنشستگی و تمکن مالی برنامه ریزی کنند.

یک مثال

برای مثال، ویزاهای بازنشستگی و تمکن مالی گلدن ویزاها هستند. گلدن ویزای اسپانیا، گلدن ویزای پرتغال یا اخذ اقامت E7 پرتغال میتوان مثال هایی باشند که این گروه با این ویژگی ها و این شرایط نمی‎‎‌توانند از برنامه های مهاجرتی که قبلا به آن ها اشاره شده است استفاده کنند و شانس خیلی کمی دارند. این اشخاص بهتر است به برنامه های مهاجرتی ای مراجعه کنند که مناسب شرایط آن ها است. با توجه به گروه سنی ای که هستند خواه ناخواه واجد شرایط ویزای مثل تحصیلی یا جاب آفر نیستند.

این افراد اگر می‌خواهند مهاجرت کنند باید به روش سرمایه گذاری، خرید ملک، خرید بیزینس مهاجرت کنند. یا اگر افراد فعالی هستند و دارای کسب و کار و سابقه مدیریتی هستند باید با برنامه های مهاجرتی کارآفرینی برنامه ریزی کنند.

قدم سوم: تصمیم گیری در خصوص کشور مقصد

در این مرحله شخص بعد از تصمیم گیری در خصوص برنامه مهاجرتی باید بر اساس علایق خود و کشورهایی که از طریق روش مهاجرتی مدنظر متقاضی می‌توان مهاجرت کرد، یک کشور را انتخاب کند.

گروه اول کشورهای اروپایی مانند: فنلاند، استونی، لتونی، لیتوانی، دانمارک، هلند، بلژیک، فرانسه، آلمان، اتریش، ایتالیا، پرتغال و انگلیس می‌باشند. گروه دوم کشورهای آمریکای شمالی مثل آمریکا و کانادا و گروه بعدی گروه کشورهای آسیایی.

برای جاب آفر، اگر که شخص تصمیم گرفته است از طریق جاب آفر اپلای کند باید علایق خود را نسبت به کشورهای مختلف ببیند و صنعت مورد نظر و فعالیتش را در نظر بگیرد و ببیند آن صنعت در چه کشورهایی رایج تر است.

قدم چهارم: تکمیل پیش نیازهای مهاجرت

قدم بعدی در آموزش مهاجرت، بعد از تصمیم دقیق و انتخاب کشور یا کشورهای مقصد و همینطور روش مهاجرتی و برنامه مناسب، شخص می‌بایست نواقص پرونده خود را رفع کند و خود را برای این برنامه آماده کند. ممکن است که شخص بعد از آن که در گروه طبقاتی که به آن اشاره شد ۱۰۰% آن ویژگی ها را نداشته باشد و همچنین امکان دارد خود را نزدیک آن گروه ببیند؛ باید خود را در آن گروه قرار دهد که ببیند چه پیش نیازهایی دارد.

برای مثال اگر به زبان تسلط کامل ندارد برای آموزش زبان برنامه ریزی کند و یا اگر در حال تحصیل است کارهای مربوط به فارغ‌التحصیل شدن را برنامه ریزی کند. یا اگر میخواهد برای شغل اپلای کند ولی مدرک تحصیلی مرتبط با آن ندارد و نیاز به یک مدرک بین‌المللی دارد برای آن اقدام کند.

قدم پنجم: تشکیل پرونده

شخصی که میخواهد تحصیلی اپلای کند به یک سری از مدارک از دانشگاه نیاز دارد. یا شخصی که میخواهد کاری اقدام کند به یک سری از مدارک محل کار خود نیاز دارد مثل جاب آفر، دعوت نامه و… یا شخصی که میخواهد از برنامه های کارآفرینی اپلای کند باید اسناد ثبت شرکت خود را نشان دهد. برای هر گروه یک سری مدارک خاص ذکر شده و مدارک عمومی که همه به آن نیاز دارند. مثل فرم، اسکن پاسپورت، سوء پیشینه، ترجمه اسناد و مدارک، ترجمه مدرک تحصیلی و… علاوه بر این ها چند مدرک دیگر لازم است مثل بلیط، اقامتگاه، اجاره هتل یا آپارتمان.

قدم ششم: اپلای و ثبت درخواست

اقدامات قبل از مراجعه به سفارت

اقدامات قبل از مراجعه مثل، اپلای کردن برای دانشگاه، گرفتن تاییدیه، اپلای کردن برای شغل، گرفتن جاب آفر و… افرادی که میخواهند مهاجرت کارآفرینی انجام دهند بعد از تشکیل پرونده باید کارهای ثبت شرکت انجام دهند و داخل برنامه های کاری باید بیمه داشته باشند. این کارها باید قبل از مراجعه به سفارت انجام شود.

مراجعه به سفارت

مرحله دوم، مراجعه به سفارت است. ثبت کردن پرونده، ارائه اثر انگشت، ارائه مدارک و… موضوع دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد تسلط شخص به مدارک است و این خود تضمینی بر تایید پرونده شخص است.

قدم هفتم: دریافت ویزا یا اقامت و سفر به کشور مقصد

در قدم آخر دریافت ویزا یا کارت اقامت و سفر به کشور مقصد می‌باشد. در این قسمت یک سری سفارت ها داخل ایران هستند و یک سری در ایران شعبه ندارند و شخص نیاز است در کشورهای اطراف سفر کند. یا برای مثال سفارت هایی که vfs دارند شخص باید پرونده خود را داخل vfs ثبت کرده باشد. خیلی از آژانس‌ها و موسسات، کار دریافت پاسپورت و ویزا را انجام می‌دهند و شخص متقاضی می‌تواند این قسمت از کارش را از موسسات و آژانس‌ها استفاده کند که این موضوع باعث کم شدن هزینه‌ها می شود و دیگر نیازی ندارد که به سفارت مراجعه کند.

جمع بندی و نتیجه گیری

به طور کلی مهاجرت خیلی موضوع پیچیده‌ای نیست و با آموزش دیدن می‌شود به این کار مسلط شد. نکته ای که وجود دارد این است که معنی کلمه ساده و آسان با هم فرق دارند. این که می‌گوییم پیچیده نیست به این معنی نیست که مهاجرت کار آسانی است. برنامه ریزی برای مهاجرت شاید ساده باشد ولی سختی های خودش را دارد. ما معتقد هستیم که اگر افراد آموزش مهاجرت ببینند و برنامه ریزی درستی را انجام دهند می‌توانند بدون کمک از وکیل، خودشان مهاجرت کنند.

۵/۵ - (۴ امتیاز)

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!