ثبت شرکت در ترکیه یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به این کشور است که به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید خانواده خود را نیز با خودتان به ترکیه برده و زندگی راحتی در آنجا داشته باشید. همچنین به خاطر مسافت کم ایران تا ترکیه، افراد خیلی زیادی برای مهاجرت این کشور را انتخاب می‌کنند. کشور ترکیه از نظر فرهنگی هم شباهت‌های خیلی زیادی با ایران دارد و به همین دلیل هم از تمام جوانب، می‌تواند بهترین انتخاب برای مهاجرت ایرانیان در نظر گرفته شود.

فرقی ندارد که شما بخواهید در کدام کشور ثبت شرکت داشته باشید. به طور کلی، ثبت شرکت در همه کشورها درگیری‌ها و چالش‌های بسیار زیادی دارد و اگر بتوانید این کار را به درستی انجام دهید، می‌توانید سود زیاد و قابل‌توجهی به دست بیاورید.

اگر شما هم قصد ثبت شرکت در ترکیه را دارید، پیشنهاد می‌کنیم که حتما تا پایان این مقاله همراه ما باشید. ما در این مطلب اطلاعات کاملی درباره نحوه ثبت شرکت در این کشور در اختیار شما قرار خواهیم داد تا بتوانید بسته به شرایط و میزان بودجه خود، به راحتی این کار را انجام دهید.

ثبت شرکت در ترکیه چه مزایایی دارد؟

ثبت شرکت در ترکیه چه مزایایی دارد؟

همان‌طور که پیش از این نیز به اختصار گفتیم، ثبت شرکت در ترکیه مزایای خیلی زیادی برای ایرانیان دارد و به همین دلیل هم بیشتر ایرانیانی که قصد مهاجرت دارند، از طریق این روش به کشور ترکیه می‌روند. در این قسمت، از دیگر مزایای ثبت شرکت در این کشور را به صورت مختصر نام می‌بریم که به احتمال خیلی زیاد با مطالعه آنها مطمئن خواهید شد که ثبت شرکت در این کشور تا چه حد به سود شما خواهد بود.

  • امکان بردن تمام اعضای خانواده به ترکیه با خود
  • عدم وجود محدودیت و تحریم به‌منظور ثبت شرکت برای ایرانیان یا صادرات و واردات به این کشور
  • مالیات نسبتا کمتر در مقایسه با کشورهای آمریکایی و اروپایی
  • امکان دریافت اقامت دائم ترکیه بعد از ۵ سال
  • بهره‌مندی از حمایت دولت کشور ترکیه برای ثبت شرکت
  • نزدیکی به ایران از نظر مسافت و فرهنگی
  • بهره‌مندی از حساب بانکی و دریافت کارت اعتباری بعد از ثبت شرکت در این کشور
  • مناسب و مقرون‌به‌صرفه بودن هزینه‌های زندگی در ترکیه
  • عدم نیاز به سرمایه اولیه خیلی زیاد و نجومی

همان‌طور که گفتیم، شما با انجام این کار می‌توانید تمام اعضای خانواده خود را هم به ترکیه ببرید و بعد از گذشت ۵ سال، اقامت دائم این کشور را نیز دریافت کنید.

انواع ثبت شرکت

انواع ثبت شرکت

شما می‌توانید بسته به شرایط خود، فرایند ثبت شرکت در این کشور را به شکل‌های مختلفی انجام دهید. در این قسمت، انواع مختلف ثبت شرکت در این کشور را به صورت مختصر نام می‌بریم که با توجه به آنها می‌توانید تا حدودی متوجه قوانین ثبت شرکت نیز شوید.

ثبت شرکت شخصی

یکی از نمونه‌های مختلف ثبت شرکت این است که به صورت شخصی در این کشور شرکتی را ثبت کنید. با این حال، این روش بیشتر برای افرادی مناسب است که در حال حاضر شهروند کشور ترکیه هستند. به عبارت دیگر، می‌توان گفت که ثبت شرکت شخصی در ترکیه به شما اقامت این کشور را نمی‌دهد. به همین دلیل هم اگر می‌خواهید از طریق ثبت شرکت به ترکیه مهاجرت کنید، روش ثبت شرکت شخصی گزینه مناسبی برای شما نخواهد بود.

در این روش، تنها یک فرد کارهای ثبت شرکت ترکیه را انجام می‌دهد و نیازی به استخدام افراد جدید ندارد. علاوه بر این، فقط کسی می‌تواند این کار را انجام دهد که به صورت شخص حقیقی فعالیت کند. نکته دیگری که باید درباره ثبت شرکت شخصی در ترکیه بدانید، این است که این شرکت‌ها از نظر قانونی ثبت نشده‌اند و اساسنامه‌ای ندارند. با این حال، باید مالیات آنها را پرداخت کرد.

ثبت شرکت شخصی

ثبت شرکت سهامی

همان‌طور که از نام آن هم می‌توان حدس زد، این نوع ثبت شرکت در ترکیه به این صورت انجام می‌شود که باید چندین نفر به‌عنوان سهام‌دار این شرکت شناخته شوند. این سهام‌داران باید به دو دسته عام و خاص تقسیم شوند که به مقدار سهام آنها بستگی دارد. به طور کلی، اگر بخواهید شرکت سهامی در کشور ترکیه به ثبت برسانید، باید حداقل ۵ سهام‌دار معرفی کنید.

شما می‌توانید درباره هر موضوعی که بخواهید، در همان زمینه ثبت شرکت کنید. میزان سود و زیان هر یک از سهام‌دارانی که در این شرکت‌ها سهام دارند هم بر اساس میزان سهم آنها محاسبه می‌شود. شرکت‌های سهامی عام به آن دسته از شرکت‌هایی گفته می‌شود که بیشتر از ۲۵۰ عدد سهام‌دار دارند. این در حالی است که شرکت سهامی خاص برای شرکت‌هایی با کمتر از ۲۵۰ سهام‌دار است.

مسئولیت محدود یا لیمیتد

یکی دیگر از نمونه‌های ثبت شرکت که می‌توانید از آن استفاده کنید، ثبت شرکت با مسئولیت محدود یا همان لیمیتد است. می‌توان این شرکت را با نهایتا ۵۰ سهام‌دار ثبت کرد و تبعه آنها نیز اصلا اهمیتی ندارد.

یکی از نکات جالب توجه درباره ثبت شرکت در ترکیه از نوع مسئولیت محدود، این است که اگر به هر دلیلی شرکت شما ورشکسته شود، فقط سرمایه سهام‌داران از بین می‌رود. در این شرایط، طلبکاران شرکت هیچ حقی برای دریافت باقیمانده خواسته خود از اموال شخصی سهام‌داران ندارند.

مسئولیت محدود یا لیمیتد

ازآنجاکه این نوع ثبت شرکت نیازی به سرمایه خیلی زیادی ندارد و با هر نوع سرمایه و بودجه‌ای می‌توان آن را آغاز کرد، طرفداران خیلی زیادی در ترکیه دارد. به همین دلیل هم بیشتر کسانی که می‌خواهند از این طریق با بودجه محدود به کشور ترکیه مهاجرت کنند، از ثبت شرکت با مسئولیت محدود استفاده می‌کنند. کل سرمایه‌ای که باید برای شروع ثبت شرکت در ترکیه از نوع مسئولیت محدود داشته باشید، ۱۰ هزار لیر است.

شرکت تریدینگ یا بازرگانی

روش دیگری که می‌توانید از طریق آن کارهای ثبت شرکت را انجام دهید، با استفاده از ثبت شرکت تریدینگ یا بازرگانی است. اگر در زمینه صادرات و واردات کالا فعالیت می‌کنید، ثبت شرکت تریدینگ یا بازرگانی بهترین گزینه برای شما خواهد بود. در صورتی که بخواهید از این طریق ثبت شرکت در این کشور را انجام دهید، باید حتما یک ترخیص‌کار هم استخدام کنید تا کارهای ترخیص کالا از گمرک را برای شما انجام دهد.

مراحل ثبت شرکت

اگر شما هم می‌خواهید با شروع یک کسب و کار جدید در کشور ترکیه، به آنجا مهاجرت کنید خانواده خود را هم با خودتان به این کشور ببرید، حتما به بخش زیر مراجعه کنید تا ببینید که برای ثبت شرکت باید دقیقا چه کارهایی انجام دهید.

مراحل ثبت شرکت

  1. ارائه پاسپورت همه اعضای شرکت به صورت ترجمه شده رسمی به زبان ترکی استانبولی
  2. تعیین موقعیت مکانی شرکت یا دفتر اشتراکی
  3. انتخاب شخصی به‌عنوان حسابدار رسمی که باید از کشور ترکیه باشد
  4. ارائه اساسنامه شرکت به صورت ترجمه شده به زبان ترکی استانبولی
  5. دریافت شماره مالیات سهام‌داران شرکت از اداره مالیات ترکیه
  6. کامل کردن فرم درخواست ثبت شرکت
  7. تکمیل فرم‌های مربوطه و تعهد در اتاق بازرگانی ترکیه
  8. به ثبت رساندن امضای مدیرعامل شرکت در اداره ثبت اسناد ترکیه
  9. تایید اساسنامه در اداره ثبت اسناد ترکیه به صورت رسمی
  10.  افتتاح حساب شخصی و شرکتی
  11.  قرار دادن یک چهارم سرمایه شرکت در بانک
  12.  چاپ روزنامه شرکت به صورت رسمی
  13.  دریافت شماره مالیات شرکت از طرف سازمان مالیات ترکیه
  14.  دریافت کارت بازرگانی یا ثبت شرکت
  15.  دریافت مجوز برای گشایش دفتر حسابداری

تمام مراحلی که در بخش‌های بالا معرفی کردیم، نهایتا بین ۳ تا ۵ روز کاری از شما زمان می‌گیرند و می‌توانید بعد از این بازه زمانی، کارهای ثبت شرکت در ترکیه را به اتمام برسانید. طبیعتا شاید خودتان به‌تنهایی نتوانید همه این کارها را به صورت دقیق انجام دهید و کمک گرفتن از افراد متخصص و حرفه‌ای در این زمینه می‌تواند باعث تسریع در روند کارها شود.

دریافت اقامت ترکیه از طریق ثبت شرکت

همان‌طور که پیش از این نیز گفتیم، یکی از مهم‌ترین مزایای ثبت شرکت در ترکیه این است که با آن می‌توانید اقامت این کشور را دریافت کنید. شخصی که به‌عنوان مدیرعامل شرکت محسوب می‌شود، می‌تواند به همراه خانواده خود به مدت یک سال در ترکیه اقامت داشته باشد. بعد از تمدید کارت اقامت به مدت ۵ سال، این شخص می‌تواند برای دریافت اقامت دائم و دریافت تابعیت کشور ترکیه نیز درخواست بدهد.

دریافت اقامت ترکیه از طریق ثبت شرکت

سخن پایانی

در این مقاله تا حد خیلی زیادی متوجه شدید که ثبت شرکت در ترکیه به چه صورت انجام می‌شود و این کار چه مزایایی دارد. همان‌طور که پیش از این نیز گفتیم، شما می‌توانید به شکل‌های مختلفی کارهای ثبت شرکت در این کشور را انجام دهید که بر اساس شرایط خودتان، می‌توانید یکی از آنها را انتخاب کنید. پیشنهاد می‌کنیم برای تسریع در روند ثبت شرکت در این کشور و همچنین اقامت دائم کشور ترکیه، با افراد متخصص در این حوزه مشورت کنید و شرایط خود را برای آنها توضیح دهید تا به بهترین شکل ممکن شما را راهنمایی کنند.

درخواست خدماتتون رو ثبت یا مشاوره رزرو کنید

اگر درخواست خدمات دارید یا می‌خواهید مشاوره داشته باشید با ما در ارتباط باشید

اطلاعات بیشتر درباره خدمات حقوقی

۵/۵ - (۱ امتیاز)