مهاجرت به کشورهای اروپایی از طریق ویزای استارت آپ

در سال‌های اخیر با روی کار آمدن و به رسمیت شناخته شدن استانداردهای بالای جهانی برای زندگی و انجام کار، اغلب کشورهای اروپایی تراز اول و پیشرفته به واسطه ایجاد برنامه مهاجرت به کشورهای اروپایی از طریق ویزای استارت آپ و قرار دادن برخی مزایا و امکانات در اختیار مهاجران استارت آپی، اقدام به پذیرش کارآفرینان مورد نظر به منظور افزایش پیشرفت و افزایش توسعه در کشور خود در زمینه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کردند.

در ادامه محتوا می‌خواهیم با شما همراهان عزیز در ارتباط با مهاجرت به کشورهای اروپایی از طریق ویزای استارت آپ صحبت کنیم. اطلاعات جامع و کاملی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در زمینه فوق با ما همراه باشید.

مهاجرت به کشورهای اروپایی

مهاجرت به کشورهای اروپایی

با گذر تدریجی زمان، ایجاد تورم‌های بسیار شدید در برخی کشورها، علاقه‌مند شدن عموم مردم به کسب درآمد دلاری و دور زدن تحریم‌ها، مهاجرت به کشورهای اروپایی در دراز مدت به امری محبوب و مورد پسند برای مردمان اغلب ملیت‌ها به خصوص افراد تابع ایران تبدیل شده است.

به موجب عواملی از جمله عدم وجود امکانات کافی، گرانی‌های بسیار شدید و در نتیجه ایجاد تورم‌های سرسام‌آور در برخی کشورها، سالانه افراد بسیاری از روش‌های مختلف اقدام به مهاجرت به کشورهای اروپایی می‌کنند.

از جمله این روش‌های مهاجرتی که در نتیجه مزایا و امکانات فوق‌العاده‌ای در اختیار مهاجرین در برنامه‌های خود قرار می‌دهد می‌توان به برنامه ویزای استارت آپ در کشورهای اروپایی از جمله کشورهای استونی، دانمارک، پرتغال، اتریش و هلند اشاره کرد. در ادامه محتوا نحوه دریافت ویزای استارت آپ و اطلاعات کاملی در ارتباط با این ویزا در هر یک از این کشورها را در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهیم.

دریافت ویزای استارت آپ در کشورهای اروپایی

دریافت ویزای استارت آپ در کشورهای اروپایی

ویزای استارت آپ برنامه‌ای است که کارآفرینان می‌توانند به واسطه آن با هر ملیتی که دارند، تنها با ارائه یک ایده تجاری، نوآورانه و ‌پول‌ساز که منجر به اشتغال‌زایی در هر یک از کشور‌های اروپایی از جمله کشورهای استونی، دانمارک، پرتغال، اتریش و هلند شود، اقدام به اخذ این ویزای محبوب کنند و در نهایت اقامت دائم کشور مورد نظر را برای خود و خانواده خود در دراز مدت و یا کوتاه مدت در کشورهای مختلف اروپایی دریافت کنند.

ویزای استارت آپ اروپا مزایای فوق‌العاده‌ای دارد. برای افرادی که قصد انجام کار، آغاز فعالیت اقتصادی و همچنین کسب درآمد در کشورهای اروپایی را دارند، گزینه بسیار مناسبی است. تجارتی که از طریق استارت آپ اروپا انجام می‌شود در واقع یک تجارت جدید است و احتمال سوددهی آن بسیار بالا است. چرا که؛ تجارت‌های جدید در بسیاری از اوقات رقیبان زیادی ندارند. یا اینکه در صورت وجود رقابت، رقبا بسیار کم هستند.

دریافت ویزای استارت آپ در کشور استونی

برنامه ویزای استارت آپ استونی به کارآفرینان و نوآوران غیر اروپایی امکان حضور در اکوسیستم فوق‌العاده استارت آپ در کشور استونی را داده و به این اشخاص اعلام کرده تا در صورت داشتن یک طرح تجاری و نوآورانه، اقدام به ثبت درخواست برای دریافت ویزای استارت آپ این کشور کنند و سپس به منظور اجرایی کردن طرح خود اقدامات لازم و ضروری را انجام دهند.

از نکات حائز اهمیت این است که این کشور محدودیتی برای افراد غیر اروپایی که در گذشته‌های دور و نزدیک شرکتی در این کشور ثبت کرده‌اند قرار نداده است. بدین ترتیب مهاجران غیر اروپایی خواهند توانست حتی در صورت ثبت شرکت در گذشته در این کشور نیز مجددا اقدام به اخذ ویزای استارت آپ در استونی کنند.

دریافت ویزای استارت آپ در کشور دانمارک

در سال‌ ۲۰۱۸ یکی از کشورهایی که معمولا مهاجرت و دریافت اقامت در آن به دلایل مختلفی با مشکلات و سختی‌های بسیاری همراه است، برنامه ویزای استارت آپ را در لیست پلن‌های مهاجرتی خود برای افراد غیر اروپایی قرار داده است.

کشور دانمارک به موجب توسعه یافتن در زمینه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، اندیشید تا به منظور ایجاد پیشرفت و توسعه هر چه بیشتر در کشور خود برنامه ویزای استارت آپ دانمارک را در اختیار مهاجران و متقاضیان غیر اروپایی که ایده‌های تجاری، نوآورانه، قابل اجرا و سود ده دارند قرار دهد.

دریافت ویزای استارت آپ در کشور پرتغال

از یکی دیگر از کشورهایی که با ایجاد برنامه ویزای استارت آپ برای سرمایه‌گذاران و کارآفرینان خارجی شرایط و موقعیت پیاده سازی ایده‌های تجاری و طرح‌های نوآورانه آن‌ها را می‌دهد، می‌توان به ویزای استارت آپ پرتغال اشاره کرد.

با دریافت این ویزا افراد متقاضی خواهند توانست با به‌کارگیری تمامیت حرفه خود در زمینه پیاده سازی ایده مورد نظر که طرحی نوآورانه، جدید، قابل اجرا و سودده است، برای شهروندان این کشور اشتغال‌زایی کرده و در نهایت موجب توسعه یافتن و افزایش سوددهی هرچه بیشتر در این کشور شوند.

دریافت ویزای استارت آپ در کشور اتریش

به دلیل عضویت کشور اتریش در اتحادیه اروپا و منطقه شنگن، از بهترین استارت آپ‌ها در جهان می‌توان به ویزای استارت آپ اتریش اشاره کرد. چرا که کارآفرینی در این کشور به خصوص برای افرادی که اقامت پرتغال را اخذ نموده‌اند بسیار ساده می‌باشد. همچنین هر شهروندی که در هر یک از کشورهای اتحادیه اروپا، سوئیس و منطقه اقتصادی اروپا اقامت دارد، خواهد توانست بدون نیاز به انجام کار سختی ویزای استارت آپ کشور اتریش را دریافت کنند.

دریافت ویزای استارت آپ در کشور هلند

کشور هلند از بهترین کشورها برای اجرای طرح‌ ایده‌های تجاری و نوآورانه متقاضیان در برنامه ویزای استارت آپ است. به طور کلی می‌توان گفت ویزای استارت آپ هلند به کارآفرینان مبتدی اجازه اقامت به مدت یک سال را می‌دهد که افراد متقاضی در این مدت زمان مجاز خواهند بود اشتغال‌زایی و ‌پول‌ساز بودن طرح تجاری و نوآورانه خود را به دولت کشور هلند اثبات کنند. همچنین لازم به ذکر است که این عمل به منظور جذب کارآفرینان خارجی از سوی دولت کشور هلند انجام گرفته می‌شود.

مراحل دریافت ویزای استارت آپ برای مهاجرت به کشورهای اروپایی

اکنون می‌خواهیم با همراهی شما عزیزان مراحل دریافت ویزای استارت آپ در هر یک از کشورهای اروپایی از جمله کشورهای استونی، دانمارک، پرتغال، اتریش و هلند را مورد بررسی قرار دهیم:

  • تهیه و آماده سازی طرح تجاری و نوآورانه متقاضی
  • ارسال طرح مربوطه به سازمان‌ها و یا انکوباتورهای مورد نظر
  • دریافت تاییدیه از انکوباتورها و یا سازمان‌های مذکور مبتنی بر شناخته شدن طرح تجاری متقاضی تحت عنوان یک طرح سودده، نوآورانه و جدید
  • انجام مصاحبات و مکاتبات مورد نیاز و دریافت نامه تایید از سوی انکوباتورها
  • متحمل شدن هزینه و یا انتقال سرمایه‌ای به منظور راه اندازی طرح استارت آپ متقاضی به یک حساب مشخص در کشور مقصد
  • انجام مصاحبه با کنسولگری و سفارت کشور مقصد در کشور مبدا و ارائه مدارک مورد نیاز به سازمان‌های مورد نظر
  • حضور در کشور مقصد پس از صدور ویزا توسط سازمان‌های مربوطه و سفارت کشور مقصد در کشور مبدا
  • راه اندازی تجارت و پیاده سازی طرح تجاری و نوآورانه در کشور مقصد با ایجاد هماهنگی و دریافت کمک از انکوباتورها

شرایط دریافت ویزای استارت آپ در کشورهای اروپایی

با توجه به این موضوع که شرایط دریافت ویزای استارت آپ در هر یک از کشورهای استونی، دانمارک، پرتغال، اتریش و هلند با یکدیگر تفاوت‌هایی دارد، با این حال در روند کلی دریافت ویزای استارت آپ در هر یک از این کشورها شباهت‌های بسیاری وجود دارد.

اکنون در این قسمت از محتوا به برخی از شرایط موجود و مشترک در روند دریافت ویزای استارت آپ در کشورهای اروپایی اشاره‌هایی خواهیم کرد:

  • طرح متقاضی بایستی تجاری و نوآورانه باشد.
  • قابلیت جذب سرمایه‌‌گذار برای حمایت مادی و معنوی از ایده تجاری موردنظر فراهم باشد.
  • طرح تجاری و نوآورانه متقاضی بایستی موجب کارآفرینی و ایجاد فرصت‌های شغلی متعدد برای افراد مختلف در کشور مقصد شود.
  • در اکثر کشورهای اروپایی شخص متقاضی می‌تواند یک شرکت مجزا ثبت کند. یا در صورت امکان و انجام توافق از شرکت‌های موجود در کشور مقصد استفاده کند.
  • متقاضی در طرح نوآورانه خود بایستی به اثبات برساند و مکتوب کند که قصد تولید یک محصول در زمینه فعالیت‌های بازرگانی و یا قصد ارائه خدماتی جدید و نوآورانه را دارد.
  • برخورداری از تمکن مالی مورد نیاز برای پرداخت هزینه‌های زندگی فرد متقاضی و خانواده متقاضی در طول مدت اقامت در این کشور برای فرد متقاضی الزامی می‌باشد.
  • متقاضی می‌بایست پس از راه اندازی طرح تجاری و نوآورانه خود از گردش مالی مناسبی برخوردار باشد. سودآوری بودن طرح تجاری و نوآورانه خود را به اثبات برساند.

هزینه‌ های دریافت ویزای استارت آپ در کشورهای اروپایی

با توجه به وجود الزام بر سرمایه‌گذاری در برنامه ویزای استارت آپ در هر یک از کشورهای اروپایی از جمله کشورهای استونی، دانمارک، پرتغال و… متقاضی بایستی با توجه به طرح تجاری کوچک یا بزرگ خود، سرمایه‌هایی به منظور راه اندازی طرح تجاری خویش در نظر داشته باشد.

در ارتباط با مفهوم و معنای سرمایه‌گذاری در طرح‌های تجاری کوچک یا بزرگ می‌توان گفت برخی از طرح‌های تجاری و نوآورانه برای اجرایی شدن تنها به سرمایه محدود و مبالغ بسیار کمی برای سرمایه‌گذاری توسط فرد متقاضی نیاز دارد. در صورتی که برخی دیگر به سرمایه‌گذاری‌های بزرگ با مبالغ بسیاری توسط متقاضیان نیاز دارد.

لازم به ذکر است هزینه‌های دریافت ویزای استارت آپ در کشورهای اروپایی با خلق یک طرح تجاری نوآورانه توسط شخص متقاضی تا مقدار بسیار زیادی کاهش پیدا می‌کند. به عبارتی این افراد با خلق یک ایده تجاری توسط خود، دیگر نیازی به هزینه کردن برای خرید یک طرح تجاری مجزا از افراد دیگر نخواهند داشت. اما برخی افراد متقاضی به دلیل عدم داشتن یک طرح تجاری و نوآورانه، اقدام به پرداخت هزینه برای خرید یک طرح تجاری و نوآورانه می‌کنند.

به طور کلی می‌توان گفت افرادی که قصد دریافت ویزای استارت آپ در هر یک از کشورهای اروپایی را دارند و اما یک طرح تجاری و نوآورانه برای خود ندارند، خواهند توانست با پرداخت هزینه‌ای معادل ۱۵۰ هزار یورو تا ۲۰۰ هزار یورو طرح مورد نظر را خریداری کرده و به دنبال آن اقامت هر یک از کشورهای اروپایی مورد نظر خود را دریافت کنند.

لازم به ذکر است متقاضیانی که خودشان طرح تجاری، نوآورانه و جدیدی دارند و این طرح توسط انکوباتورها نیز به تایید رسیده است، گاهی اوقات ممکن است تنها با پرداخت مبلغی معادل ۵۰ هزار یورو نیز بتوانند ویزای استارت آپ در هر یک از کشورهای اروپایی مورد نظر خود را دریافت کنند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای استارت آپ در کشورهای اروپایی

با توجه به قوانین وضع شده در تمامی کشورهای جهان و وجود قوانین امنیتی بسیار سخت برای ورود به کشورهای اروپایی، هر فرد متقاضی به منظور مهاجرت و اخذ ویزا در هر یک از این کشورها بایستی مدارکی را جهت احراز هویت و دریافت صلاحیت به دولت کشور مقصد تسلیم نماید.

از جمله این مدارک که به طور کلی برای تمامی کشورهای اروپایی از جمله کشورهای استونی، دانمارک، پرتغال، اتریش و هلند نیز کاربردی و مورد نیاز می‌باشد، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدارک بیمه
  • مدرک عدم سوء پیشینه
  • مدارک اثبات سهام کسب و کار مورد نظر
  • شناسایی فرد متقاضی، همسر و فرزندان متقاضی
  • مدارکی دال بر سلامت فرد متقاضی و خانواده متقاضی
  • مدارکی دال بر اثبات برخورداری از تمکن مالی کافی و مورد نیاز

مزایا و معایب دریافت ویزای استارت آپ در کشورهای اروپایی

به موجب وجود مزایای فراوانی که کشورهای اروپایی برای مهاجران خود در برنامه‌های مهاجرتی مختلف از جمله ویزای استارت آپ اروپا قرار داده‌اند، هر ساله مهاجران بسیاری اقدام به اخذ این ویزای محبوب در کشورهای استونی، دانمارک، پرتغال، اتریش و هلند می‌کنند.

مزایای دریافت ویزای استارت آپ در کشورهای اروپایی

  • شناخت بازارها و مشتریان جدید
  • امکان کسب درآمد و بازگشت سرمایه
  • دسترسی گسترده به بازارهای بین‌المللی
  • دسترسی به منابع مالی دولتی و غیر دولتی جدید
  • امکان دسترسی به بهترین و خبره‌ترین نیرو‌های کار
  • امکان تجارت بین‌المللی و توسعه کسب و کار فرد متقاضی
  • دسترسی به پشتیبانی شتاب دهنده‌ها و دانش استارت آپی دنیا
  • کوتاه‌ترین پروسه اقدام جهت دریافت ویزا در کشورهای اروپایی
  • برخورداری از حمایت مالی و معنوی سرمایه‌گذاران و دولت کشور مقصد
  • امکان سفر همزمان و اخذ اقامت دائم برای متقاضی و خانواده فرد متقاضی
  • امکان بهره‌مندی فرزندان متقاضی از سیستم آموزشی رایگان در کشور مقصد
  • امکان دسترسی به مشوق‌ها و بالاترین سطح از حمایت‌های دولتی و خصوصی
  • امکان اخذ اقامت دائم در ابتدای ورود به اروپا در برخی از کشورهای اروپایی
  • دسترسی به گروه‌های سرمایه‌گذاری و حمایت از محصولات و خدمات نوآورانه
  • امکان بهره‌مندی از استانداردهای بالای زندگی در هر یک از کشورهای اروپایی
  • امکان اخذ اقامت دائم پس از گذشت چهار تا پنج سال در برخی از کشورهای اروپایی
  • اجازه انجام کار، فعالیت و تحصیل برای فرد متقاضی و همسر متقاضی در کشور مقصد
  • امکان بهره‌مندی از حقوق شهروندی در دراز مدت برای متقاضی و خانواده فرد متقاضی
  • بهترین و سریع‌ترین روش ممکن به منظور دریافت اقامت در هر یک از کشورهای اروپایی
  • عدم نیاز به دریافت مدرک زبان انگلیسی و یا مدرک دانشگاهی در برخی از کشورهای اروپایی
  • امکان سفر به سایر کشورهای اروپایی پس از دریافت پاسپورت کشور مقصد توسط متقاضی و خانواده متقاضی
  • دسترسی به فناوری و تکنولوژی روز دنیا برای توسعه ایده خلاقانه که ممکن است در کشور فرد متقاضی وجود نداشته‌ باشد
  • امکان دریافت تابعیت کشور مقصد پس از گذراندن مدت زمان مشخص که زمان مربوطه در کشورهای مختلف اروپایی متفاوت است

معایب دریافت ویزای استارت آپ در کشورهای اروپایی

می‌دانید که اخذ ویزا و به دنبال آن دریافت اقامت در هر یک از کشورهای اروپایی با مزایای بسیاری همراه است. اما با این حال برخی نکات منفی نیز در این برنامه‌های مهاجرتی وجود دارد که هم اکنون چند مورد از آنان را به شما عزیزان معرفی می‌کنیم:

  • سطح بالای سخت گیری در کشورهای اروپایی و الزام بر جدید بودن طرح تجاری متقاضی
  • الزام بر ریسک کردن مبالغی تحت عناوین هزینه ویزا و یا سرمایه‌گذاری در برنامه استارت آپ در کشور مقصد
  • امکان عدم سوددهی پس از اجرایی شدن طرح تجاری و نوآورانه مورد نظر. در نتیجه بازگشت فرد متقاضی به کشور مبدا

کلام آخـــر

بنابر محتوای فوق می‌توان گفت که مهاجرت به کشورهای اروپایی از طریق ویزای استارت آپ در صورت داشتن یک ایده تجاری، پول‌ساز و نوآورانه می‌تواند مسیر همواری باشد. چنانچه افراد متقاضی از به اثبات رساندن طرح خود تحت عناوین ذکر شده ناتوان تلقی شوند، فرد متقاضی می‌بایست به کشور خود بازگردد. در صورت تمایل مجددا اقدام به ایجاد طرحی تجاری، پول‌ساز و خلاقانه کند تا در برنامه دریافت ویزای استارت آپ در هر یک از کشورهای اروپایی، موفق به میدان آید.

از اینکه افتخار همراهی شما عزیزان را تا انتهای این نوشتار داشتیم خرسندیم.

سوالات متداول

میزان مالیات بر شرکت در برنامه ویزای استارت آپ در کشورهای استونی، دانمارک، پرتغال، اتریش و هلند به چه میزانی است؟

میزان مالیات شرکت در کشورهای مختلف اروپایی از قبیل کشورهای استونی، دانمارک، پرتغال و هلند به ترتیب به میزان ۲۰ درصد، ۲۲ درصد، ۲۱ درصد، ۲۵ درصد و ۲۵ درصد می‌باشد.

فرزندان متقاضی تا چه محدوده سنی می‌توانند در برنامه اخذ ویزا و اقامت استارت آپ اروپا قرار بگیرند؟

در برخی از کشورهای اروپایی فرزندان تا ۱۸ سال می‌توانند در برنامه اخذ اقامت ویزای استارت آپ پدر یا مادر خود قرار بگیرند. همچنین در برخی از کشورهای اروپایی نیز فرزندان وابسته به پدر و مادر می‌توانند تا ۲۴ سال نیز در برنامه دریافت اقامتی ویزای استارت آپ پدر و یا مادر قرار بگیرند.

آیا دریافت ویزای استارت آپ در تمامی کشورهای اروپایی شرط حضور دارد؟

لازم به ذکر است که دریافت ویزای استارت آپ در برخی از کشورهای اروپایی بدون شرط حضور است. در برخی از کشورها نیز به مدت ۶ ماه اقامت در طول سال در کشور مقصد مورد نیاز است‌.

چگونه می‌توان از طریق دریافت ویزای استارت آپ در هر یک از کشورهای اروپایی اقامت دائم کشور مورد نظر را نیز دریافت کرد؟

در برنامه ویزای استارت آپ اروپا، اقامت استارت آپی در برخی از کشورهای اروپایی از همان ابتدا به صورت دائم برای متقاضی صادر خواهد شد. همچنین در سایر کشورها نیز این اقامت به صورت موقت صادر می‌گردد. فرد متقاضی می‌بایست پس از گذشت ۴ تا ۵ سال، با انجام اقداماتی اقامت موقت خود را به اقامت دائم تبدیل کند.

آیا استفاده از ویزای استارت آپ در اروپا نیاز به سرمایه اولیه بسیار زیادی دارد؟

خیر. در صورت جذابیت طرح تجاری فرد متقاضی قادر خواهد بود تا از کمک هزینه‌های مالی دولتی و خصوصی بهره ببرد.

آیا کشورهای اروپایی بهترین گزینه برای شروع استارت آپ هستند؟

عوامل مختلفی در این رابطه دخیل هستند. این شرایط هر فرد است که مشخص خواهد کرد که آیا گزینه بهتری برای فرد در سایر کشورها وجود دارد یا خیر.

به این مطلب امتیاز دهید

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!