شرایط مناسب برای تحصیل، امنیت، امکانات رفاهی و کیفیت زندگی بالا در کشور کانادا، موجب جذابیت این کشور در نظر اتباع خارجی شده است. کشور کانادا هم اکنون از کشورهای مهاجرپذیر میباشد و از روشهای مهاجرت به کانادا میتوان به اخذ ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی در کانادا با مهاجر ۲۴ همراه باشید.
آنچه در این مقاله میخوانیم:
- شرایط ویزای استارتاپ در کشور کانادا
- شرایط کارآفرینی در کشور کانادا
- تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی در کشور کانادا
- جمع بندی محتوا
شرایط ویزای استارتاپ در کشور کانادا
ویزای استارتاپ کانادا یا SUV فرصتی در اختیار کارآفرینان قرار میدهد که به موجب آن، متقاضیان میتوانند جهت راهاندازی کسب و کار و ارائه طرح بیزینس پلن خود به این کشور مهاجرت کنند. لذا کارآفرینان مهاجر باید اثبات کنند که تجارت آنها نوآورانه بوده، باعث ایجاد شغل میشود و همچنین قابلیت رقابت در سطح جهان را دارد.
هدف از ارائه ویزای استارتاپ کانادا جذب کارآفرینان خارجی و ایجاد مشاغل برای افراد میباشد. افراد با گذر زمان و اثبات خود میتوانند اقامت دائم کانادا را دریافت کنند. جهت اخذ ویزای استارتاپ تنها لازم است سرمایهگذاران را متقاعد کنید تا بر روی ایده شما سرمایهگذاری کرده و آن را بپذیرند. همچنین افراد مهاجر میتوانند برای خانواده و فرزندانشان نیز اقامت دائم کشور کانادا را اخذ نمایند.
پس از انجام تمامی مراحل، صدور و اخذ ویزای استارتاپ کانادا، معمولا اقامت ۲ و یا ۳ ماهه به شما داده میشود که البته به دنبال آن در صورت رعایت تمامی شرایط و ضوابط، امکان دریافت اقامت دائم کشور کانادا نیز وجود دارد. اخذ اقامت دائم در برنامه ویزای استارتاپ روند سریعتری داشته و همچنین در صورتی که تمایل داشته باشید دولت کانادا به شما وام با درصد سودهای مناسب نیز اعطا خواهد کرد.
شرایط کارآفرینی در کشور کانادا
کشور کانادا به کارآفرینانی که سابقه مدیریت در سطح بالایی از بیزینس پلن خود را دارند، ویزای کارآفرینی اعطا میکند. بدین منظور متقاضیان بایستی پس از اخذ ویزای مورد نظر جهت اجرای طرح تجاری خود سرمایهگذاری کنند. البته دارندگان ویزای کارآفرینی میتوانند در این مسیر یک بیزینس را از ابتدا آغاز کنند. یا این که یک بیزینس اکتیو و فعال را خریداری کرده و سپس در آن سرمایهگذاری کنند.
در برنامه کارآفرینی در کشور کانادا، شخص سرمایهگذار موظف است به طور روزانه در بیزینس خود فعالیت کند. در محل کار خود حضور داشته باشد به نحوی که متقاضی حداقل بایستی به مدت ۹ تا ۱۰ ماه از سال در خاک کشور کانادا حضور پیدا کند. همچنین سرمایه مورد نیاز برای کارآفرینی در کانادا با توجه به ایالتی که قصد انجام کارآفرینی در آن را دارید بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار دلار کانادا متغیر است. در ویزای کارآفرینی، فرد متقاضی به واسطه اقامت کاری وارد کشور کانادا میشود. در صورتی که پیش نیازهای لازم را مهیا کرده باشد، میتواند جهت اخذ اقامت دائم برای همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال خود اقدام کند.
روش کارآفرینی از همان ابتدا به متقاضی یک نوع اقامت کاری موقت جهت شروع بیزینس و سرمایهگذاری داده میشود. مدت زمان اقامت در این روش و در استانهای مختلف به مدت ۲ سال میباشد. همچنین طبق قراردادی که با دولت کانادا منعقد نمودهاید، پس از گذشت مدت زمانی حدود ۲ سال میتوانید به انجام تعهدات مقرر شده در زمان اخذ ویزا و نتایج مثبت در روند سود دهی بیزینس شما برای دولت کانادا اقرار کنید و اقامت دائم خود را هر چه سریعتر دریافت کنید.
تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا
پس از بیان مفهوم، ویژگی، شرایط و روند پذیرش متقاضیان در برنامه ویزای استارتاپ و کارآفرینی در کشور کانادا، شاید سوالی برای شما تحت عنوان این که کدام روش اخذ ویزا بهتر است پیش آید. لازم به ذکر است در برنامه ویزای استارتاپ شما بایستی برای ایده و طرح نوآورانه خود که میتواند منجر به ایجاد شغل برای افراد شود اقداماتی انجام دهید. البته به منظور پیاده سازی این طرح نیاز دارید نامه حمایتی یکی از سازمانهای مورد تائید دولت کانادا را دریافت کنید.
اما در برنامه اخذ ویزای کارآفرینی ابتدا قصد، شرایط و نیت شما برای راهاندازی کسب و کار را مورد بررسی قرار داده و در اولویت پذیرش قرار میدهند. البته در ویزای کارآفرینی نیز میتوانید بیزینس خود را از صفر استارت بزنید و اقدامات مربوطه را انجام دهید. همچنین میتوانید بیزینسی که موجود است را خریداری کرده و آن را گسترش دهید. در این روش شما باید نیرو استخدام کنید، مالیات پرداخت کنید، گزارش فعالیت خود را به دولت کانادا ارسال کنید و در نهایت برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کنید.
ولی در برنامه ویزای استارتاپ کانادا، شما از ابتدا برای اقامت دائم اقدام میکنید. در صورتی که تائیدیههای لازم را دریافت کنید، با اقامت دائم وارد خاک این کشور میشوید. همچنین حتی اگر در بیزینس خود موفقیتی کسب نکردید؛ اقامت دائم به شما اعطا خواهد شد. هیچگونه محدودیتی در این زمینه برای شما اعمال نخواهد شد.
تفاوت محدودیت های زمانی و مکانی در ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا
در برنامه کارآفرینی و در کشور کانادا متقاضی بایستی در اطراف شهر محل کسب و کار و یا محل ارائه طرح بیزینس پلن خود زندگی کند. ۷۵ درصد از زمان مقرر شده را در آن محل سپری کند. اما ویزای استارتاپ این محدودیتهای مکانی و زمانی را به دنبال ندارد. محدودیتی در انتخاب شهر محل سکونت فرد متقاضی نیز وجود ندارد.
به طور معمول میتوان گفت هزینههای دولتی در اخذ سایر برنامههای بیزینسی مهاجرت بالاتر از هزینههای دولتی برنامه کارآفرینی است. مبلغ حداقل سرمایهگذاری در روش کارآفرینی نیز بسیار کمتر از روش استارتاپی میباشد. همچنین در روش کارآفرینی ارائه مدرک زبان در ابتدای پروسه لازم و ضروری نیست. اما در برنامه ویزای استارتاپ، ارائه مدرک زبان با CLB4 در ابتدای پروسه لازم و ضروری است.
جمع بندی
بنابراین روند اخذ ویزای استارتاپ و کارآفرینی در کانادا تفاوتهای بنیادینی با یکدیگر داشته و از مهمترین آنان میتوان به روند اخذ اقامت دائم در هر دو روش اشاره نمود. همچنین کشور کانادا در سالهای اخیر ویزای کارآفرینی برای متقاضیان صادر نمیکند. عمده فعالیت خود را در ارائه و صدور ویزای استارتاپ متمرکز نموده است. از اینکه تا پایان مقاله با ما همراه بودید سپاسگزاریم.